Kapsalon & Boutiquemarkiezen

Speciaal voor uw kapsalon heeft Betalux® markiezen industrie een aantal verschillende modellen markiezen in het assortiment. Bekijk de foto’s door op de link hier rechts te klikken.

De markiezen zijn de ideale reclamedragers voor uw salon.

De markiezen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen:

+ Hout
+ Aluminium
+ Kunststof (Omkasting)

De doeken waarmee het markiesframe wordt bekleed zijn van ven de hoogste kwaliteit en verkrijgbaar in vele dessins. Alle reclame uitingen die hierop kunnen worden aangebracht, zoals naam & logo’s zijn hand geschilderd.

De markiezen zijn geschikt gemaakt om permanent uit te hangen, indien nodig kan men de markiezen optrekken d.m.v. hand of electrische bediening, en kan praktisch op alle gevels en kozijnen geplaatst worden. De belasting voor de salongevel is minimaal, waardoor de markies op oude panden ook zeer goed kan worden toegepast.

Natuurlijk heeft de markies ook de functie van zonwering. Deze eigenschap gecombineerd met de functie van reclamedrager maakt van de markies een efficiente aankleding voor de gevel van uw salon. U slaat twee vliegen in één klap.

Offerte aanvragen

Onze kapsalon markiezen

Contactinformatie

Telefoon: 0515 – 573 737
E-mail: info@betalux.nl

Volg ons op Facebook 

 

Brochure downloaden

Offerte aanvragen

Bekijk onze modellen

  • Standaard model – Kapsalons

    Betalux® standaard model Het meest voorkomende model is het standaard model. Dit model, waarbij de uitval gelijk is aan de werkhoogte, wordt gebruikt in normale situaties waarbij geen doorloop nodig is. Markiezen en uw [...]

  • Vast model – Kapsalons

    Betalux® vast model In sommige gevallen hoeft de markies nooit omhoog. Hiervoor hebben wij een aantal vaste modellen in de collectie. De toogmarkiezen zijn verleidelijke, bijna 'erotische' modellen die uw zaak het nodige cachet [...]