Betalux® Petmodel

Het petmodel, waarbij de uitslag een vorm van een pet heft, heeft altijd een uitval welke groter is dan de werkhoogte.

Dit model is toe te passen bij situaties waarbij een doorloop vereist is. Bijvoorbeeld wanneer er een looppad o.i.d. voor uw raam langsloopt, boven (terras)deuren, etalageramen etc. Ook wanner u uw vrije uitzicht wilt behouden is het petmodel uitermate geschikt.

Markiezen en uw wensen

De mogelijkheden van Betalux® markiezen zijn legio; zo kunt u de keuze maken uit een aluminium-, een hardhouten- of een grenenhouten frame. Vervolgens kunt u kiezen uit een bekapping uit dezelfde materialen vervaardigd. Deze keuzes bieden wij u standaard in de volgende 4 kleuren:

+ Creme-wit (Ral 9001)
+ Wit (Ral 9010)
+ Antiek groen (Ral 6009)
+ Beige (Ral 1015)

Bovendien is het mogelijk, tegen een geringe meerprijs, het houtwerk uit te voeren in een kleur bijpassend bij het schilderwerk van uw woning. Voor de doekkleuren biedt uw zonweringsspecialist een groot scala aan kleuren van gerenomeerde merken, die uitsluitend die kwaliteit leveren waar wij als fabrikant onze naam aan willen binden. Uw markies kan vervolgens afgewerkt worden met een biesband en nagels in een kleur bijpassend aan het doek en/of het houtwerk.

Afwerking

Om de markies mooi af te werken hebben we verschillende volantmodellen. Klik hier om de verschillende soorten volant te bekijken.

Heeft u interesse in een Markies van Betalux®? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Offerte aanvragen

Onze horeca markiezen

Contactinformatie

Telefoon: 0515 – 573 737
E-mail: info@betalux.nl

Volg ons op Facebook 

 

Brochure downloaden

Offerte aanvragen

Bekijk onze voorbeelden